Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway, surprizele românilor pentru Paris

Dacia va prezenta la Salonul Auto Paris 2014 variantele Stepway ale modelelor Dokker şi Lodgy. Sigur, Dokker Stepway există deja în Turcia, dar acum vorbim despre versiunea care se va vinde pe întregul Bătrân Continent. Detalii în continuare.

Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway, surprizele românilor pentru Paris Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway, surprizele românilor pentru Paris

Dacia Lodgy Stepway şi Dacia Dokker Stepway sunt noutăţile pregătite de producătorul auto din Mioveni pentru Salonul Auto Paris 2014.

Dokker Stepway nu este o surpriză foarte mare, având în vedere că această variantă există deja pentru clienţii din Turcia, însă o versiune Stepway pentru monovolumul de familie Lodgy sună foarte bine.

După lansarea de la Salonul Auto Paris 2014, familia Stepway de la Dacia se va mări considerabil – de la un singur membru în prezent (Sandero Stepway) la trei.

Cei din Turcia au deja acces la Dokker Stepway. Până la sfârşitul lui 2014 ne vine şi nouă rândul

Iar acum te întrebi, probabil, de ce ar vrea un producător auto să pună în vânzare o utilitară şi un monovolum cu design inspirat din lumea SUV-urilor. Răspunsul e foarte simplu: pentru că vrea să vândă maşini şi să facă profit.

Hatchback-ul Sandero Stepway se vinde foarte bine în Vest, iar un tratament Stepway pentru Dokker şi Lodgy ar trebui, cel puţin teoretic, să dea un impuls binevenit vânzărilor producătorului român aflat sub aripa francezilor de la Renault.

Deocamdată, Dacia nu a publicat nici o imagine cu Lodgy Stepway.

UPDATE: Dacia a publicat imagini şi informaţii noi despre cele două modele.

Tu ce spui: ţi-au cumpăra un Dokker Stepway sau un Lodgy Stepway?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.