Dacia Logan Diesel - disponibil acum

Dacia Logan facelift va fi disponibil de acum şi cu motorizarea diesel de 1.5 litri, având un preţ de pornire de la 8.000 de euro.

Dacia Logan Diesel - disponibil acum Dacia Logan Diesel - disponibil acum

Motorul 1.5 dCi cu care este echipat Logan facelift este dotat cu un sistem de injecţie directă common rail de a doua generaţie, oferind consum  redus. Disponibil în versiunea 70 CP şi în versiunea mai dinamică de 85 CP, motorul 1.5 dCi afişează un nivel al emisiilor de CO2 de numai 130 g/km, respectiv 120 g/km pentru cele două variante de motorizare.

Versiunea „Ambiance”, cu un preţ de pornire de 8 000 €, este disponibilă în varianta de motorizare de 70 CP
. Această versiune dispune, printre altele, de airbag şofer, bare de protecţie vopsite integral în culoarea caroseriei, calandru negru cu bandou superior cromat şi pre-echipare radio.

„Preference” poate fi achiziţionată la un preţ de 8 700 € pentru motorul 1.5 dCi 70 CP şi 9 150 € pentru motorul 1.5 dCi 85 CP.
Echipamentele suplimentare faţă de versiunea „Ambiance” sunt, printre altele: airbag frontal pasager (cu deconectare manuală), direcţie asistată, închidere centralizată cu telecomanda pe cheie, geamuri electrice faţă şi radio CD 2x15 W cu panou detaşabil. Opţional, sunt disponibile vopsea metalizată, proiectoare ceaţă şi airbag-uri laterale faţă.

Versiunea „Laureate”, mijlocul de gamă în materie de echipări, este comercializată la preţuri situate între 9 600 euro, respectiv 10 050 euro pentru cele două tipuri de motorizări. Pentru această versiune, în plus faţă de „Preference”, sunt disponibile aer condiţionat, baghete laterale în culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 funcţii, dar şi radio CD cu 4x15 W cu panou detaşabil. Opţional, sunt disponibile vopsea metalizată, airbag-uri laterale faţă, geamuri electrice spate, ABS cu AFU şi jante din aluminiu.

Prestige”, versiunea de top a gamei, este disponibilă în varianta de motorizare 1.5 dCi 85 CP, la un preţ de 10 700 €. Principalele echipamente suplimentare faţă de versiunea „Laureate” sunt: ABS cu AFU, jante din aluminiu, volan şi manetă schimbător de viteză îmbrăcate în piele, geamuri electrice spate şi radio CD cu MP3. Clienţii pot alege, opţional, vopsea metalizată şi airbag-uri laterale faţă. Pe aceasta versiune, apar în premieră în gama Dacia tapiţeria şi interiorul bej.

Noua Dacia Logan a început să fie comercializată în România din prima jumătate a lunii iulie, iar apoi progresiv pe majoritatea pieţelor din Europa de Vest. Varianta diesel  a noului Logan beneficiază de noua grilă de întreţinere a gamei Dacia. Reviziile pentru acest tip de motorizare se fac la 15.000 de km, scăzând considerabil costurile de întreţinere la 100.000 de km.
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.