Dacia Logan Facelift - Noua reclamă

După ce v-am prezentat modul cum s-a filmat ultima reclamă la Dacia Logan facelift, realizată pe Transfăgărăşan cu două elicoptere aparţinând firmei Cobrex din Brasov, acum avem şi rezultatul final.

Deşi a început deja să ruleze la televizor, poate unii dintre voi nu aţi avut posibilitatea să o vedeţi, aşa că vă oferim noua reclamă la Dacia Logan Facelift în galeria video.

**********************

Circulaţia a fost oprită joi pe unul din cele mai cunoscute drumuri din România pentru a permite filmarea reclamei noului Logan Facelift, producătorul preferând de această dată un peisaj local pentru realizarea campaniei sale de marketing. Deşi nu avem încă rezultatul final, cel mai probabil acesta va putea fi vizionat la televizor încă de săptămâna viitoare. În ceea ce priveşte modul în care a fost realizată reclama, surprins de un user de pe forumul DaciaClub, dacă atenţia vă este atrasă de elicopterul ce frizează pantele munţilor şi nu de noul Logan, nu este nici o problemă, şi nouă ni s-a întâmplat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.