Dacia Logan GPL

Producătorul piteştean a hotărât să adapteze o instalaţie de gaz lichefiat pentru motoarele sale pe benzină.

Dacia Logan GPL Dacia Logan GPL

În luna mai, Dacia lansează un produs adaptat perfect bugetelor clienţilor, disponibil într-o primă etapă pentru Logan berlină, iar la scurt timp şi pentru Logan MCV. Avantajele unei instalaţii GPL sunt evidente, costurile de intreţinere scăzând semnificativ datorită preţurilor mai mici la noul combustibil folosit. Pe lângă acestea, noua soluţie este şi una foarte ecologică, contribuind activ la reducerea poluării.

 

 

Datorită funcţionării duale benzină/ GPL, autonomia Loganului a crescut până la 1.600 km în cazul în care ambele rezervoare sunt alimentate la capacitate maximă. Un plus semnificativ pentru instalaţia montată din fabrică este păstrarea garanţiei oferite de producător. În curând, Dacia va da publicităţii date privind tipul motoarelor ce vor fi dotate cu GPL, dar rămâne de văzut dacă intervalul de revizii se va păstra la acelaşi nivel ca până acum.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.