Dacia Logan GPL

Producătorul român de autovehicule lansează mâine, 22 mai, primul său model ce iese de pe liniile de fabricaţie cu instalaţie GPL.

Dacia Logan GPL Dacia Logan GPL

Instalaţia de gaz este montată în parteneriat cu cei de la Landi Renzo, lideri mondiali pentru piaţa de GPL, astfel încât Dacia oferă un vehicul fiabil şi economic la cel mai bun raport calitate/preţ. Logan berlină cu GPL este disponibil în versiunile Preference 1.4 MPI şi Laureate 1.4 MPI, iar emisiile de CO2 ale vehiculelor care utilizează carburantul GPL sunt cu 18% mai mici faţă de cele echipate cu motoare pe benzină. Asta în condiţiile în care GPL este cu 50% mai ieftin decât benzina. Datorită combinaţiei benzină/GPL, autonomia a crescut până la 1.500 de km.

Cele două versiuni Logan GPL pot fi comandate, începând din data de 22 mai, în toată reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia, la preţuri avantajoase: 8.000 euro (Preference 1.4 MPI), respectiv 8.800 euro (Laureate 1.4 MPI). Rezultă o diferenţă de preţ de 900 de euro plătită pentru noua instalaţie, sumă ce la un kilometraj semnificativ se poate recupera din preţul mai scăzut al GPL-ului.

GPL este un carburant a cărui utilizare oferă o siguranţă deplină, instalaţia specifică fiind supusă unor reglementări severe la nivel european. Rezervorul GPL este realizat dintr-un material deosebit de rezistent, echipat cu cinci dispozitive de siguranţă, testat la 550°C, conform standardelor în vigoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.