Dacia Logan GPL

Automobile Dacia a lansat, marţi, două versiuni Logan cu motor de 1,4 litri, echipate cu instalaţie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL), pentru care estimează vânzări zilnice de 30 de unităţi, în principal către firme de taxi, şcoli de şoferi sau companii de distribuţie.

Dacia Logan GPL Dacia Logan GPL

Cele două versiuni, Logan Preference şi Laureate au fost prezentate ieri cu prilejul zilei internaţionale a mediului. "Estimăm că vom vinde toate cele 30 de maşini pe care le vom produce zilnic, însă dacă cererea va depăşi acest nivel, vom putea mări foarte repede capacitatea de producţie", a declarat, marţi, preşedintele Automobile Dacia, Francois Fourmont.

Reprezentanţii companiei apreciază că vânzările de Logan cu GPL vor fi influenţate pozitiv de dimensiunea naţională a reţelei de distribuţie, de numărul ridicat de staţii de alimentare cu acest tip de combustibil, respectiv circa 1.000, şi de preţul redus al GPL-ului.

Conform datelor Dacia, în lume circulă peste zece milioane de vehicule alimentate cu GPL, din care 150.000 în România. Reţeaua de distribuţie GPL cuprinde 25.000 de staţii de alimentare în Europa, din care aproape 1.000 în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.