Dacia Logan în versiune sport din 2009

Dacia Logan promite mai multă sportivitate de la anul, când va primi un motor de 1.6 litri şi 133 de cai, plus câteva modificări de design care să evidenţieze noile valenţe ale sedanului de la Mioveni.

Dacia Logan în versiune sport din 2009 Dacia Logan în versiune sport din 2009

Dacia Logan poate fi caracterizată prin spaţioasă, practică, polivalentă, dar nu prea sprintenă. Constructorul argeşean doreşte însă să îi mulţumească şi pe cei care şi-ar dori motoare mai puternice şi tuşe sport pe modelul naţional. Conform directorului de produs la nivel mondial Sophie Albertus., citat de MEDIAFAX, Dacia Logan va primi motorul de 1.6 litri, ce dezvoltă 133 CP, de pe modelul Renault Twingo Sport.  Îmbunătăţirile  dinamice  vor veni  împreună cu unele de  ordin estetic, caracterul sportiv urmând să se reflecte şi la exterior şi interior.

Acest model va deveni vârful de gamă al familistei Logan, urmând ca statutul să se reflecte şi în preţ. Cea mai scumpă versiune sedan, Logan Prestige 1.5 dci, costă în prezent 10.950 de euro, deci ne aşteptăm ca modelul sport să treacă de bariera celor 11.000 de euro.

Potrivit lui Sophie Albertus, Dacia-Renault ia în considerare montarea acestui motor şi pe automobilul Renault Sandero comercializat în Brazilia şi Argentina, ulterior motorizarea urmând să fie introdusă şi pe modelul Sandero vândut sub marca Dacia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.