Dacia Logan MCV 1,5 dCi versus Audi RS6 Avant

Emisiunea germană Grip a pus faţă în faţă o Dacia Logan MCV dotată cu motorul 1,5 dCi de doar 70 CP cu cel mai puternic break din lume: Audi RS6 Avant.

Dacia Logan MCV de doar 70 CP este unul din cele mai puţin puternice breakuri de pe piaţă, daca nu cel mai puţin puternic. Şi să-l compari cu un Audi RS6 Avant poate părea puţin fără logică. Dar germanii au vrut să vadă cât de mult merită preţul de 10 ori mai mare pentru bolidul de 580 CP. Şi având în vedere experienţa testelor realizate de nemţi cu modelele Dacia, rezultatul este cel puţin surprinzător.

Nici nu-l ghiciţi. Poate găsiţi în titlu câteva indicii totuşi.

VEZI TOATE ANUNTURILE AUDI.

VEZI TOATE ANUNTURILE DACIA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.