Dacia Logan MCV Limuzină

Iată prima limuzină Logan, realizată pe platforma tehnică furnizată de modelul MCV.

Dacia Logan MCV Limuzină Dacia Logan MCV Limuzină

Va da oare Dacia lovitura cu limuzina?Dacia Logan MCV limuzină este un proiect cel puţin interesant, stadiul de lucru fiind destul de avansat, dacă luăm în considerare pozele postate pe forumul DaciaClub.ro. Potrivit discuţiilor de pe topicul dedicat, proiectul beneficiază de aportul oficial al celor de la Dacia, lucru confirmat parţial şi de aspectul atelierului în care a fost făcută poza, acolo unde se mai poate observa încă o parte frontală de Logan.

Soluţia aleasă pare să fie un pic mai complicată:s-a tăiat un MCV în două iar între bucăţile rezultate s-a încercat asamblarea unei porţiuni mediane din două uşi. Rezultatul nu este unul foarte reuşit, însă nu trebuie uitat că suntem încă într-un stadiu intermediar de fabricaţie. Cum se vrea să arate versiunea finală, puteţi vedea în schiţa alăturată.

Acţiunea în sine nu este o noutate, de-a lungul timpului, Dacia Break a fost de mai multe ori transformată în limuzină de către pasionaţi. Şansele ca o Dacia Logan MCV limuzină să ajungă vreodată în producţia de serie sunt foarte mici, însă prototipul se pare că nu mai are mult până la prezentarea oficială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.