Dacia Logan Partener

Mesajul Dacia e simplu: vino la Zilele Fotbalului şi descoperă seria limitată Logan Partener, maşina suporterilor adevăraţi!

Dacia Logan Partener Dacia Logan Partener

Dacia Logan PartenerDacia așteaptă toți microbiștii în perioada 10 - 12 aprilie 2008 în showroomuri pentru a redescoperi gama Logan cu noua serie limitată Logan Partener echipată cu GPS+harta full Europa, jante aluminiu, airbag-uri laterale, ABS, climatizare, direcţie asistată şi geamuri electrice.

Fiind special creată pentru adevaraţii fani, Logan Partener include şi un pachet special de echipamente de look, pentru ca maşina să fie remarcată în trafic. Participanții la operațiunea de porți deschise au şansa să fie prezenți la meciul România-Franţa din Zurich, Elveţia sau pot câştiga una dintre cele 10 mingi oficiale sau unul dintre cele 50 de tricouri oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.