Dacia Logan S2000 - stop planuri?

Venirea lui Carlos Ghosn la conducerea Renault a însemnat oprirea dezvoltării modelului de raliu Dacia Logan S2000, şansele de a se finaliza într-un proiect complet fiind tot mai mici.

Dacia Logan S2000 - stop planuri?Apărute prima oară acum mai bine de doi ani, secvenţele video cu Simon Jean-Jospeh pilotând o Dacia Logan S2000 au stârnit interesul a numeroşi pasionaţi, care vedeau un viitor glorios pentru marca naţională.

Din păcate, anii au trecut, iar modelul a refuzat să-şi facă apariţia publică. Surse din interiorul Dacia au declarat pentru promotor.ro, cu ocazia lansării naţionale Dacia Logan Pick-Up, că dezvoltarea modelului S2000 a fost oprită din motive de reducere a costurilor.

Dacia Logan S2000 - stop planuri?Persoana de decizie în acest caz a fost chiar Carlos Ghosn, celebru pentru porecla de Cost-Killer, ce doreşte să-şi îndrepte toate eforturile de promovare în motorsport într-o singură direcţie: Formula 1. Se pare ca brazilianul, lăudat de foarte multe ori pentru aptitudinile manageriale, nu priveşte cu ochi buni implicarea în raliuri a mărcii noastre naţionale, pesemne datorită succesului foarte mare de care se bucură în vânzări şi a imaginii low-cost, lucruri care nu ar justifica promovarea în motorsport.

Chiar dacă întregul proiect se află într-o fază destul de avansată de dezvoltare, acesta a fost oprit, nefiind totuşi exclus ca în viitor să fie readus la viaţă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.