Dacia - Noua maşina de criză a Preşedintelui României

Pentru a da un exemplu de susţinere a pieţei auto din România, Preşedintele Traian Băsescu a cerut ca în locul modelului VW să primească o Dacie Logan, model cu care se va deplasa în permanenţă pe perioada crizei economice.

"Eu circul, când conduc eu, cu un Volkswagen. De marţi, vă asigur că voi circula cu o Dacie şi o să mă uit de zece ori atunci când fac cumpărăturile sâmbăta şi duminica, deci de săptămâna viitoare, o să cumpăr roşii româneşti, lapte românesc, unt românesc. Aşa fiecare din noi poate ajuta economia românească", a declarat Traian Băsescu, citat de MEDIAFAX.

Preşedintele a făcut această declaraţie în cadurl unei întâlniri cu cei de la Ford pentru atenuarea efectelor crizei asupra industriei României. Întrebat de ce nu achiziţionează o maşină Ford, Traian Băsescu a spus: "Pentru că nu l-aţi produs încă. Să ştiţi că Volkswagen-ul nu este al meu. Este al SPP. De mâine, le cer o Dacie".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.