Dacia, pe podium cu Tesla şi Lexus. Care e reţeta succesului

Dacia face furori pe piaţa britanică. Topul celor mai fiabile maşini...

Dacia, pe podium cu Tesla şi Lexus. Care e reţeta succesului Dacia, pe podium cu Tesla şi Lexus. Care e reţeta succesului

Dacia face furori pe piaţa britanică. Topul celor mai fiabile maşini din 2016 a adus o surpriză plăcută pentru marca autohtonă. Dacia a fost inclusă pe locul trei în acest clasament, alături de giganţii Tesla şi Lexus. Chiar dacă rivalii ei de pe podium sunt mult mai puternici, Dacia se află printre ele mulţumită fiabilităţii. Se devedeşte astfel că reducerea costurilor nu înseamnă şi diminuarea fiabilităţii.

Autorii sondajului argumentează factorii care trebuie cântăriţi la cumpărarea unei maşini. Aceştia sunt performanţa, consumul, aspectul, tehnologia şi fiabilitatea.

Mărcile japoneze domină clasamentul primelor 10 mărci, Lexus, Toyota, Honda, Mazda, Suzuki şi Subaru reuşind să ajungă în top. Mai puţin aşteptată a fost plasarea mărcii Dacia pe locul trei în acest clasament. Topul este condus de Tesla cu 97,54%, Lexus, cu 97,25% şi Dacia cu 96,45%. 

Sursă: autoexpress.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.