Dacia recheamă în service sute de maşini Duster

Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea derulării ...

Dacia recheamă în service sute de maşini Duster Dacia recheamă în service sute de maşini Duster

Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service (Dacia DUSTER - a fost identificată posibilitatea pierderii parţiale sau totale a luminilor de semnalizare ale remorcii atunci când aceasta este conectată la vehicul). 

Pe lângă asta specaliştii de la Dacia au mai identificat o altă posibilă „neconformitate a butucului roţii faţă”. Potrivit Renault Commercial Roumanie, problema poate provoca zgomote ciudate în partea din faţă a automobilului. În cazuri extreme însă, roata se poate detaşa. Această situaţie nu a fost însă observată în practică până în prezent, scrie Digi24.ro.

Operaţiunea de verificare a butucului durează între 50 de minute şi 3 ore, în funcţie de dificultatea intervenţiei. Mecanicii vor verifica butucul, care va fi înlocuit dacă prezintă un pericol.

Renault precizează în adresa trimisă Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că 200 de maşini Dacia Duster pot fi afectate de această problemă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.