Dacia Sandero a obţinut 4 stele la testele EuroNCAP

Potrivit unor surse din piaţa auto Dacia Sandero a fost testată de EuroNCAP şi a obţinut 4 stele.

Dacia Sandero a obţinut 4 stele la testele EuroNCAP Dacia Sandero a obţinut 4 stele la testele EuroNCAP

Dar momentan informaţia este neoficială, pentru că rezultatele publice îţi vor face apariţia abia în luna noiembrie. Rezultatul este unul foarte bun, având în vedere faptul că multe modele cu preţuri de 3-4 ori mai mari au rezultate asemănătoare. De asemenea, Dacia este forte norocoasă, pentru că va intra în ultima tranşa de teste înainte de înlocuirea lor cu unele mai drastice.

Loganul a obţinut trei stele la testul de siguranţă, principalele probleme fiind legate de desprinderea pedalierului în caz de impact şi de centurile de siguranţă. Potrivit experţilor auto, problemele au fost rezolvate la noul Logan (Logan facelift) care, dacă ar fi testat, ar obţine patru stele. Mai multe puteţi citi aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.