Dacia Sandero ajunge în Columbia

Este o ştire cât se poate de serioasă, Dacia Sandero va ajunge în Columbia, însă nu ne putem gândi decât la cum hatchbackul ar putea servi ca vehicul sub acoperire pentru capii traficului de stupefiante.

Dacia Sandero ajunge în Columbia Dacia Sandero ajunge în Columbia

Dacia Sandero este un model ieftin şi deloc ostentativ, dar totuşi polivalent, deci gluma din titlu îşi poate găsi fundamentul în Columbia. Gândiţi-vă că are numeroase spaţii de depozitare şi o gardă de sol înaltă, prin urmare narcoticele vor trece neobservate peste  graniţă, bine "palmate" în hatchbackul românesc.

Acum vorbind serios, columbienii vor avea de ales între trei versiuni de echipare: Autentique, Expression şi Dynamique. Vârful de gamă Dynamique vine dotat cu jante de aliaj, dublu airbag, oglinzi electrice şi închidere centralizată. Primele modele livrate în Columbia vor fi dotate cu propulsorul de 1.6 litri şi 90 CP, urmând ca mai apoi cel 16v de aceeaşi capacitate să îşi facă loc în ofertă. Preţul de pornire va începe de la 29.500.000 de pesos, sau 9.500 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.