Dacia Sandero copiat de chinezi

Nici nu a apărut bine Dacia Sandero, şi chinezii au pus ochii pe modelul românesc pentru a îl prelua ca model pentru următoarea replică, mai mult sau mai puţin fidelă. Nu este exclus ca Sandero să devină pe viitor San Dero, iar sigla Dacia să fie înlocuită cu un shuriken.

Dacia Sandero copiat de chinezi Dacia Sandero copiat de chinezi
În momentul dezvelirii modelului la Salonul de la Geneva, asiaticii şi-au luat notiţe mai mult decât conştincioşi, analizând modelul preţ de mai multe ore şi notând observaţiile pe o fişă ce are ca antet Dacia. Chinezii nu s-au dat în lături de la a copia mai multe modele de renume din Europa sau restul lumii, aşa că un proces cu Dacia şi Renault, ar fi chiar floare la ureche în comparaţie cu războaiele juridice duse cu gigantul Mercedes, pentru paternitatea modelului Smart ForTwo.

Există şi posibilitatea ca omul să fi fost un jurnalist, dar, dacă luăm în calcul faptul că Dacia Sandero mai are mult până va ajunge pe tărâm chinezesc, excesul de zel pare un pic exagerat. Deci este posibil ca năstruşnicii cu ochii oblici tocmai să îşi fi găsit muza pentru următorul model de succes.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.