Dacia Sandero GPL - Lider de piaţă în Franţa

Dacia Sandero înregistrează un nou succes în Franţa, pe frontul maşinilor dotate cu GPL: este lider de piaţă detaşat.

Dacia Sandero GPL - Lider de piaţă în Franţa Dacia Sandero GPL - Lider de piaţă în Franţa

Graţie bonusurilor de mediu şi de rablă, de 2000 respectiv 1000 de euro, acordate în Franţa la cumpărarea maşinilor noi cu GPL, vânzările acestui tip de maşini au crescut cu 1000% în primele 9 luni ale acestui an. Dacă anul trecut în perioada ianuarie-septembrie doar 1051 de modele au fost comercializate, anul acesta s-au înregistrat 11.387 de noi autovehicule dotate cu GPL.

Şi dintre acestea, 70% sunt Dacia Sandero GPL, un model care la noi nu este oferit, iar acum aflăm şi de ce. În clasamentul vânzărilor, maşina românească este urmată de Chevrolet Aveo şi Chevrolet Matiz. Francezii se aşteaptă ca până la finalul anului piaţa de GPL să atingă aproximativ 20.000 de exemplare, cu 17.400 de maşini noi vândute şi peste 2000 de conversii. Şi cum noi modele cu GPL au fost anunţate, de la Citroen, Opel sau chiar Volkswagen, viaţa pentru Dacia Sandero GPL o să devină tot mai grea.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.