Dacia Sandero la Maşina Anului!

"Modelul românesc a fost ales de un juriu alcătuit de jurnalişti din întreaga Europa pentru aspectul modern şi calităţile remarcabile la un preţ foarte bun".

Dacia Sandero la Maşina Anului! Dacia Sandero la Maşina Anului!

V-ar plăcea să citiţi aşa ceva peste doar câteva luni? Ei bine, sunt şanse foarte mari ca acest lucru să se întâmple, pentru că noul Sandero a fost nominalizat printre finalistele concursului european de anul acesta. Competiţia "Maşina anului 2009 în Europa" se va desfăşura la sfârşitul lui septembrie, decernarea premiului urmând a se face probabil la Salonul Auto de la Paris.

Până acum următoarele modele au fost nominalizate: Audi A4, Audi Q5, BMW X6, Chevrolet HHR, Chrysler Grang Voyager, Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Citroen C5, Dodge Journey, Ford Kuga, Honda Accord, Hyundai H1, Hyundai i10, Jaguar XF, Jeep Cherokee, Lancia Delta, Mazda 6, Mercedes Benz GLK, Mitsubishi Lancer, Opel Agila, Renault Kango, Renault Koleos, Seat Ibiza, Skoda Superb, Subaru Forester şi evident Dacia Sandero.

Până în septembrie lista se mai poate mări cu modele precum Ford Fiesta, BMW Seria 7, Renault Megane şi Alfa Romeo Mi.to sau Opel Insignia. Ca în fiecare an, în decizia privind câştigătorul o pondere importantă va fi reprezentată de preţul de vânzare şi de raportul preţ calitate, capitole la care Sandero are o poziţie privilegiată faţă de concurenţă. Dar trebuie ţinut cont de faptul că nu reprezintă un model complet nou, este asamblat pe baza lui Logan şi deţine motorizări uşor depăşite. Dar o surpriză nu ar fi exclusă, mai ales având în vedere caracterul pragmatic al membrilor juriului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.