Dacia Sandero la Top Gear

Aşa începe scurta ştire despre Dacia Sandero în emisiunea britanică. Noul sezon Top Gear a început, iar despre modelul românesc s-a vorbit până acum în fiecare ediţie.

Faptul că Dacia Sandero a fost menţionată în toate cele trei episoade din noua serie Top Gear, chiar dacă s-a făcut mişto de fiecare dată, reprezintă o reclamă seriosă şi ne face să ne întrebăm dacă nu cumva Renault a contribuit serios la aceasta iniţiativă, mai ales că la o asemenea apariţie frecventă, credem că există şanse să mai auzim de modelul românesc în fiecare din restul episoadelor rămase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.