Dacia Sandero MCV

Autor: Cosmin Iordache 27 iul. 2009 Știri auto

Site-ul italian autobolg.it  anunţă sus şi tare că Dacia Sandero va avea şi o versiune break. Italienii s-au lăsat furaţi de val şi spun că ar fi vorba de primele poze spion, fără camuflaj, ale derivatului Sandero cu 7 locuri. Ipoteza lansată este însă contrazisă de asemănarea mult prea mare cu un Logan MCV şi de numerele permanente care nu relevă că acest model ar fi în teste.

Am investigat problema şi, aşa cum am anticipat, este vorba de fapt de o operaţie estetică a lui Logan MCV custom made. Proprietarul modelului, şi totodată designerul acestui facelift, este un student la Automobile Rutiere care a dorit o schimbare la maşina personală. Întreaga operaţiune a fostă făcută la un service particular, dar după cum se poate vedea calitatea lucrării este destul de bună.

De asemenea, noul look se pare că îi vine destul de bine acestui MCV, nefiind nevoie de foarte multe modiricări, având în vedere că vorbim de o platformă comună. Singurul element care a necesitat mai multe ore de muncă, fiind modificarea aripiilor, la Sandero fiind mai scurte decât la Logan MCV. Povestea acestui model o puteţi citi aici, urmând şi alte schimbări în spiritul Sandero.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide