Dacia Sandero participă la programul Rabla

Deşi iniţial nu a fost programat pentru acest program, Sandero va putea fi comercilizat şi prin programul de înnoire a parcului auto, graţie măririi numărului de locuri alocate.

Dacia Sandero participă la programul Rabla Dacia Sandero participă la programul Rabla

De la cele 3199 de locuri alocate constructorului român iniţial, s-a ajuns la o dublare a acestora, datorită faptului că mulţi alţi dealeri au rezervat multe poziţii, doar pentru a observa că nu le pot acoperi cu maşini cumpărate. Astfel, numărul Daciilor ce vor fi livrate prin programul rabla va fi de 6799 de unităţi.

Oficialii Dacia au explicat situaţia:"Avem o suplimentare de maşini în cadrul Remat. La prima repartizare din acest an, foarte mulţi dealeri au cerut mult, chiar dacă nu puteau să atingă acea cifră. Conform regulamentului, în momentul în care un participant la program îşi dă seama că nu are cum să acopere în totalitate cota care i-a fost atribuită, poate să anunţe acest lucru şi poate să renunţe la partea pe care nu poate să o acopere, urmînd ca ea să fie alocată celor care au solicitat suplimentare"

Pentru moment se doreşte renunţarea la stocul actual de modele Logan, dar pe măsură ce acesta va fi lichidat, se vor putea achiziţiona şi Logan facelift şi Sandero.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.