Dacia Sandero participă la programul Rabla

Autor: Silviu Draganescu 31 iul. 2008 Știri auto
Dacia Sandero participă la programul Rabla

De la cele 3199 de locuri alocate constructorului român iniţial, s-a ajuns la o dublare a acestora, datorită faptului că mulţi alţi dealeri au rezervat multe poziţii, doar pentru a observa că nu le pot acoperi cu maşini cumpărate. Astfel, numărul Daciilor ce vor fi livrate prin programul rabla va fi de 6799 de unităţi.

Oficialii Dacia au explicat situaţia:"Avem o suplimentare de maşini în cadrul Remat. La prima repartizare din acest an, foarte mulţi dealeri au cerut mult, chiar dacă nu puteau să atingă acea cifră. Conform regulamentului, în momentul în care un participant la program îşi dă seama că nu are cum să acopere în totalitate cota care i-a fost atribuită, poate să anunţe acest lucru şi poate să renunţe la partea pe care nu poate să o acopere, urmînd ca ea să fie alocată celor care au solicitat suplimentare"

Pentru moment se doreşte renunţarea la stocul actual de modele Logan, dar pe măsură ce acesta va fi lichidat, se vor putea achiziţiona şi Logan facelift şi Sandero.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide