Dacia Sandero - planuri de vânzări

Dacia are planuri mari cu Sandero în acest an şi estimează că va vinde câteva zeci de mii de unităţi atât în România cât şi peste hotare. Principalele pieţe externe vizate de acest model vor fi Franţa, Germania şi Italia.

Dacia Sandero - planuri de vânzări Dacia Sandero - planuri de vânzări
"Până în decembrie, sperăm să vindem în Europa, inclusiv în România, câteva zeci de mii de unităţi Sandero, cu rezultate bune în Italia, Franţa şi Germania", a declarat, citat de Mediafax, directorul de marketing Dacia, Rafael Treguer. Publicul ţintă pentru hatchbackul Dacia va fi format în mare parte din tineri şi femei, conform aceleaşi surse.

Dacia va lansa noul model, prezentat în premieră europeană la Salonul de la Geneva, pe piaţa din România în luna iunie, la un preţ  ce nu va depăşi  9.500 de euro.  Din luna septembrie, Uzina Dacia de la Mioveni  va fabrica peste 500 de unităţi Sandero zilnic.

Dacia Sandero va fi disponibilă în patru variante de motorizare, respectiv două pe benzină şi două diesel. Unul dintre motoarele pe benzină va avea 1,4 litri şi 75 CP, iar celălalt va avea o capacitate de 1,6 litri şi 90 CP. Motorul diesel, de 1,5 litri, va fi disponibil în două variante de putere, 70 CP şi 85 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.