Dacia Sandero serie limitată Orange

Lider în clasamentul vânzărilor din România în categoria sa, modelul Dacia Sandero beneficiază, din această toamnă, de o nouă serie limitată, cu un pachet de echipamente axat pe conectivitate.

Dacia Sandero serie limitată Orange Dacia Sandero serie limitată Orange

Sandero serie limitată Orange afişează un design atrăgător, accentuat de blocurile optice faţă pe fond negru, de ornamentul negru cu inserţii portocalii de pe stâlpul central şi, nu în ultimul rând, de sticker-ul de decor Orange de pe hayon. Toate aceste elemente de design sunt puse în valoare de cele două nuanţe metalizate disponibile: Noir Nacré şi Gris Platine.

La interior se remarcă tapiţeria specială, de culoare neagră, cu inserţii portocalii, tetierele specifice, covoraşele personalizate şi aspectul "black shiny" al consolei centrale şi al conturului aeratoarelor.

Perfect adaptată pentru cei care preferă ritmul alert al oraşului, Dacia Sandero le oferă acum clienţilor posibilitatea de a fi în permanenţă conectaţi la reţeaua lor de prieteni şi de a asculta muzica preferată datorită unor echipamente inedite. Acestea cuprind un radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan şi priză Jack şi un pachet special alcătuit din:

- telefonul Orange Boston cu touch screen, Wi-Fi, cameră foto de 5 mpx şi aplicaţia GPS Google Maps preinstalată

- cartela SIM Orange PrePay

- cablu audio multifuncţional

- încărcător auto

- suport de telefon pentru parbriz

- card de memorie MicroSD de 2 GB

Disponibilă în varianta de motorizare 1.2 16V 75 CP Euro 5, Dacia Sandero serie limitată Orange este echipată în serie cu aer condiţionat, ABS cu EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă, centuri de siguranţă personalizate şi airbag frontal pentru şofer şi pasager. În plus, este oferită o carcasă specifică pentru cheia de contact.

Sandero serie limitată Orange a fost lansată miercuri, 20 octombrie, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Orange concept store (Calea Victoriei nr. 41, Bucureşti), cu participarea reprezentanţilor Dacia şi Orange România. Comenzile pentru noua serie limitată vor fi preluate în întreaga reţea autorizată Dacia începând de joi, 21 octombrie, la preţul de numai 9 200 Euro (cu TVA inclus).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.