DACIA SANDERO - site de prezentare

Dacia dă dovadă de mult umor în campania de promovare a noului model creând o platformă online ce exemplifică într-o manieră foarte amuzantă principalele caracteristici ale modelului.

Trei experţi năstruşnici se pun pe testat noul Dacia Sandero, dar se recunosc învinşi de hatchback Dacia, la sfârşitul sesiunii de teste scorul aratând un neverosimil Sandero 3 - Experţii 0. Ideea nu este foarte originală, dar ingredientul umor este omniprezent şi contribuie la farmecul acesteia.

Dacia dovedeşte astfel că poate face nu numai maşini cu un spirit mai tineresc, dar şi campanii publicitare care să atragă şi să construiască un capital de imagine solid în întâmpinarea noului model. Minisite-ul Dacia poate fi accesat la adresa www.dacia-sandero.com
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.