Dacia Sandero - spionat la noi

Dacia Sandero, primul hatchback din istoria modernă a mărcii din Mioveni, este tot mai aproape de a intra în producţie. Vă prezentăm prima poză surprinsă cu acest model pe tărâm românesc.

Dacia Sandero - spionat la noi Dacia Sandero - spionat la noi

După cum se poate observa din poza spion surprinsă de un utilizator al forumului daciaclub.ro, modelul are număr de Argeş, fiind aflat în probe la fabrica de lângă Piteşti. Între modelul surprins şi Renault Sandero, fratele brazilian, nu există diferenţe vizuale, hatch-ul românesc pastrând în mare liniile modelului sud-american Renault.

Este evident că vorbim despre un model Dacia, grila faţă fiind caracteristică identităţii mărcii româneşti, iar locaşul în care ar trebui să se afle logoul constructorului are aceeaşi formă cu cel pe care îl poartă şi Loganul. După cum se poate observa, designul este unul plăcut, plasticul grosolan, caracteristic modelului sedan, fiind mai puţin folosit.

Dacia pregteşte atent terenul pentru introducerea acestui nou model, prin creşterea cadenţei de fabricare. Practic în fiecare minut un nou model iese de pe liniile de montaj ale fabricii din Mioveni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.