Dacia Sandero Sport, modelul virtual al săptămânii

După ce Dacia a lansat noile generaţii Logan şi Sandero, designul îmbunătăţit a adus multe puncte constructorului din Mioveni. Lucru care i-a făcut pe fani să viseze mai departe, la versiuni sport şi coupe pentru Dacia Sandero şi Logan.

Dacia Sandero Sport, modelul virtual al săptămânii Dacia Sandero Sport, modelul virtual al săptămânii

Pentru că ideea unei Dacii Coupe bazată pe noul Logan a primit multe aprecieri de la voi, suntem curioşi unde v-ar duce cu gândul o Dacia Sandero Sport, un concept cu picioarele pe pământ în comparaţie cu Dacia 1300 2014, însă mult mai aproape de realitate ca orice alt exemplu de tuning virtual pentru Sandero.

Ah, evacuare dublă pe un Sandero!

Iar când ne gândim că pedigree-ul există în "familie" prin divizia Renault Sport, imaginea iniţialelor R.S. pe caroseria unui Sandero nu mai pare chiar atât de lipsită de sens. Ca să nu mai vorbim de un propulsor bine dotat, frâne şi suspensii sport a la Megane sau Clio R.S.. De aceeaşi părere au fost şi designerii francezi de la virtuel-car.fr, care şi-au imaginat cum ar arăta o versiune sportivă a hatchback-ului românesc.

După ce aruncaţi rapid un ochi pe cele două randări, am vrea să ştim ce aţi mai adăuga modelului şi ce propulsor credeţi că i s-ar potrivi sub capotă. În speranţa că undeva acolo sus, cineva de la Dacia ia în seamă aceste exerciţii de design, vă lăsăm în compania Daciei Sandero Sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.