Exclusiv  Dacia Sandero - tuning de casă?

Praguri, eleron, spoilere modificate - sunt ingrediente specifice tunerilor şi vor putea fi regăsite şi pe Dacia Sandero. Dar aspectul nu este unul sportiv, ci mai degrabă de crossover.

Dacia Sandero - tuning de casă? Dacia Sandero - tuning de casă?
Cu ceva timp în urmă promotor.ro v-a prezentat imagini cu Dacia Sandero echipată cu un kit exterior, despre care nu puteam băga mâna în foc dacă este sau nu realizat în photoshop.

Dacia Sandero - eleron reuşit integratEi bine, kitul exterior este real şi va fi propunerea "tuning de casă" a mărcii Dacia - cu alte cuvinte, clienţii viitorului Sandero îşi vor putea personaliza maşina cu acest kit exterior opţional. În realitate, plasticele utilizate nu îi conferă maşină un aspect foarte reuşit, dar în poze a fost surprins un model de preserie, la care se va mai lucra la finisări până la intrarea în producţia de serie mare.

Dacia Sandero - ornament posterior tip scutContrar ecuaţiei "tuning" = "sportivitate", singurul element care îi conferă dinamism lui Dacia Sandero este eleronul de pe hayon, vopsit în culoarea caroseriei. Ornamentele suplimentare din plastic sunt, însă, gri şi duc puţin aspectul maşinii către domeniul crossover, în genul lui VW CrossPolo. Astfel, la prima vedere, un ochi neavizat ar putea crede că se află în faţa noului Dacia SUV!

Deoarece Sandero este un automobil relativ masiv şi cu o gardă la sol generoasă pentru un autoturism normal, ornamentele din spoilere seamnănă cu nişte scuturi şi sporesc senzaţia de robusteţe - dar asta nu înseamnă că maşina poate fi scoasă în offroad!

Nu ştim încă detalii relativ la preţul acestui kit exterior, dar estimăm că acesta preupune un plus de aproximativ 1.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.