Dacia Sandero va fi livrat la sfârşitul lunii iunie

Dacia Sandero va putea fi comandat începând cu luna iunie, au anunţat surse din cadrul Dacia, iar primele modele vor defila pe străzi la sfârşitul lunii a şasea.

Dacia Sandero va fi livrat la sfârşitul lunii iunie Dacia Sandero va fi livrat la sfârşitul lunii iunie

Dacia va începe livrările modelului Dacia Sandero la sfârşitul lui iunie, lansarea automobilului fiind prevăzută pentru începutul lunii menţionate.  Automobilul va fi disponibil în patru variante de motorizare, respectiv două pe benzină şi două diesel, la un preţ care nu va depăşi 9.500 de euro pentru cea mai echipată versiune.

Noul model este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault şi Dacia pe platforma Logan (B0). Celelalte patru versiuni fabricate pe această platformă sunt Logan Sedan, Logan MCV (break), Logan VAN (furgonetă) şi Logan Pick-Up (mini camionetă).

Dacia Logan facelift, cealalt produs aşteptat cu interes de către publicul românesc va ajunge în showroom-uri, şi respectiv pe şosele, la o dată ulterioară. Şi versiunea MCV se va supune aceloraşi intervenţii ca şi modelul în trei volume. Rămâne de văzut dacă factorii de decizie de la Dacia vor hotărâ dacă şi versiunile pick-up şi furgon, derivate din Logan, vor intra într-un proces de restilizare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.