Dacia Sandero - video

Promotor.ro vă prezintă o serie de cinci video-uri cu noua Dacia Sandero.

Până la primele informaţii ale testului de azi din Croaţia cu noua Dacia Sandero, Promotor.ro vă oferă o mică avanpremieră, prin intermediul a cinci video-uri oficiale.

Din punct de vedere tehnic, Sandero nu are cum să ofere performanţe superioare Logan-ului, ţinând cont că cele două maşini au platforma tehnică comună. Singurul lucru care ar putea face diferenţa, din punct de vedere dinamic, este greutatea, Sandero fiind cu aproximativ 140 de kg mai uşor decât fratele mai mare, Logan.


În cursul zilei de azi, rămâi pe promotor.ro pentru a afla primul cum este la volanul lui Dacia Sandero!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.