Dacia scoate noua serie limitată Sandero Stepway - VIDEO

Paris 2018, Dacia „îmbracă” Sandero Stepway în trei stiluri de design diferite

La Salonul Auto de la Paris 2018, Dacia „îmbracă” Sandero Stepway în trei stiluri de design diferite. Schimbările vizează doar exteriorul lui Sandero. Propunerile care au ieşit în finală aparţin lui Flora Jammes, Aurelie Abric şi Pierre Lancien.

A doua etapă a concursului, care se va derula de pe 2 şi va fi valabil până pe 13 octombrie, ora 18:00. Atunci, cele trei propuneri vor fi supuse votului vizitatorilor standului Dacia la Salonul de la Paris. Propunerea câştigătoare va deveni astfel viitoarea Nouă Serie Foarte Limitată Sandero Stepway.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.