Dacia se implică în festivalul de la Mamaia

Marele Premiu din cadrul Festivalului Naţional al Cântecului şi Dansului Popular Românesc va fi o Dacia Logan 1.5 dCi, din seria limitată KissFM.

Dacia se implică în festivalul de la Mamaia Dacia se implică în festivalul de la Mamaia

Dacia Logan Kiss FMFestivalul de la Mamaia, organizat de Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 27 - 29 august la Teatrul de Vară din Mamaia, va avea ca partener producătorul naţional de automobile Dacia. Pentru cea de a opta ediţie a acestui festival, Dacia va oferi Marele Premiu un automobil Dacia Logan KissFM.

Participarea la evenimente de acest gen vine în susţinerea caracterului tradiţional al Automobile Dacia, mai ales în contextul în care producătorul naţional capătă treptat trăsăturile şi proporţiile unui producător european.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.