Dacia şi-a mărit considerabil vânzările pe piaţa din Germania

Înmatriculările de modele noi Dacia au înregistrat o creştere de 8,6 procente în primele zece luni ale anului 2014, cu un ritm de creştere de trei ori mai rapid decât cel al pieţei.

Dacia şi-a mărit considerabil vânzările pe piaţa din Germania Dacia şi-a mărit considerabil vânzările pe piaţa din Germania

Dacia a vândut până în luna octombrie inclusiv 41.741 de unităţi în Germania, o evoluţie considerabilă care a făcut ca Dacia să atingă o cotă de piaţă de 1,6% în perioada ianuarie-octombrie 2014, potrivit biroului german de înmatriculări auto.

Pe a doua piaţă din Europa ca mărime şi importanţă pentru Dacia (după Franţa), doar în luna octombrie, înmatriculările modelelor Dacia au crescut cu 7,1%, la 4.244 de unităţi, faţă de aceeaşi lună din 2013.

Mai multe detalii sunt disponibile pe mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.