Dacia şi Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA

Autor: Mediafax 06 feb. 2017 Știri auto
Dacia şi Renault Commercial Roumanie se retrag din APIA

Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie, societate care comercializează mărcile Dacia, Renault şi Nissan, au anunţat că renunţă, începând cu 3 februarie, la calitatea de membru al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), anunţă Mediafax.

Cele două societăţi au anunţat că interesele le vor fi reprezentate de către ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România). În calitate de membri ACAROM, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie vor continua să susţină programele care vizează creşterea pieţei naţionale de vehicule noi, precizează un comunicat al celor două companii.

Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie îşi vor consolida sprijinul pentru ACAROM cu activităţi la care contribuie peste 16.000 de angajaţi, în România. Una dintre preocupări vizează menţinerea capacităţilor industriale ale furnizorilor locali pentru industria auto, activităţile dealerilor şi ale celor peste 150.000 de angajaţi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide