Dacia şi tombolele fantomă

Dacia semnalează faptul că în ultima vreme mai mulţi indivizi pretind sume de bani care să fie cheltuite pe cumpărarea de cartele telefonice aparţinând unor reţele de telefonie mobilă, în schimbul oferirii unui vehicul Dacia Logan.

Dacia şi tombolele fantomă Dacia şi tombolele fantomă

Indivizii sună la întâmplare şi se recomandă drept angajaţi ai Dacia. Pentru a câştiga încrederea persoanelor cu care vorbesc, ei oferă informaţii care par verosimile şi detaliate cum ar fi nume fictive şi chiar serii de legitimaţii.

Aceşti aşa-zişi angajaţi ai Dacia susţin că apelul lor este legat de un concurs organizat de Dacia. Ei pretind că persoana cu care stau de vorbă la telefon a câştigat un vehicul Dacia Logan şi că maşina va fi livrată la domiciliul persoanei respective în ziua următoare, cu condiţia achiziţionării de cartele valorice aparţinând unor reţele de telefonie mobilă cu valori oscilând între 100 şi 200 $. Sus-numiţii solicită persoanelor trimiterea codului de reîncărcare.

Într-un comunicat de presă Dacia neagă orice implicare în concursuri şi roagă cetăţenii să respingă aceste apeluri. Dacia va solicita începerea urmăririi penale împotriva persoanelor implicate în această înşelăciune.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.