Dacia SUV este un Sandero Cabrio: Sand'Up Concept

Am vrea să spunem că vorbim despre cel mai fascinant concept Dacia, însă Renault a preferat să păstreze rombul pe capota acestui Sandero.

Interior familiarPozele prezentate ieri anticipau un concept foarte interesant pornit de la platforma Logan: un Sandero desenat de divizia de design Renault America, realizat pornindu-se de la versiunea de serie Stepway. Avem un model cu 2+2 locuri, cu o bena acoperită, ce poate fi parţial înlăturată, pentru a putea transforma modelul într-un cabrio sau pick-up, atunci când rândul doi de scaune dispare.

Uşile transparente sunt acţionate de un mecanism electro-hidraulic asemănător cu cel prezent şi pe Laguna Coupe. Interiorul este unul foarte modern, cu ecrane LCD pe post de oglinzi exterioare, ce preiau imaginile prin intermediul unor camere video. Motorizarea nu este însă la fel de high-tech precum dotările modelului, fiind un 1,6 16v Hi-Flex capabilă să ruleze cu alcool, fiind în acest mod puţin mai puternică decât echivalentul pe benzină.

Şi încă un mic detaliu: maşina are roţi cu jante de 18 inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.