Dacia SUV: Logan în offroad

Dacia SUV există !!! Nu este un model nou, este doar un Dacia Logan condus cu multă inconştienţă şi o doză de îndemânare pe coclauri, la care ar ofta multe crossovere compacte.

Acest video ridică semne de întrebare legate de utilitatea unui model SUV în gama Dacia, atâta timp cât Dacia Logan se descurcă exact ca un SUV la trecerea peste o diferenţă de nivel care ar speria şi un model dedicat. Nu vrem însă să ne gândim la forţele care au acţionat asupra şasiului în timpul momentului de glorie şi la consecinţele viitoare asupra condiţiei tehnice. Se pare că nici cel aflat la volan nu s-a gândit la asta şi, la fel cum spun cei de la Morcheeba, a mers pe principiul "Enjoy the ride".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.