Dacia SUV - noua imagine de marcă?

... oare noul SUV ar arăta mai bine? Promotor.ro are o nouă propunere, care ia în considerare noua imagine de marcă Dacia.

Dacia SUV - noua imagine de marcă? Dacia SUV - noua imagine de marcă?
Schimbarea imaginii de marcă Dacia, survenită o dată cu lansarea noului model Dacia Sandero la Salonul Auto de la Geneva 2008, ne dă câteva indicii relativ la liniile pe care le va aborda, în viitor, marca piteşteană pentru noile modele.

Imaginea din acest articol reprezintă o propunere promotor.ro pentru cum ar putea arăta viitorul model Dacia SUV, având în vedere noul look al lui Dacia Sandero.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.