Dacia SUV - primele poze spion?

Au apărut primele poze spion cu o maşină camuflată, care pare a fi SUV-ul Dacia, un subiect fierbinte pe promotor.ro în aceste zile.

Dacia SUV - primele poze spion? Dacia SUV - primele poze spion?
Pe un blog dedicat modelului Dacia Logan MCV au apărut imagini spion cu o maşină puternic camuflată, în teste pe un circuit.

Dacia SUV - primele poze spion?Partea frontală lasă să se întrevadă câteva detalii estetice, din care deducem că este foarte posibil să fie vorba de un model Dacia. Din analiza imaginilor se observă că automobilul este destul de înalt (mai înalt decât un Nissan Qashqai), iar ampatamentul este mai redus ca la Logan MCV. În plus, spatele este plonjat, în timp ce consola spate este scurtă, la fel ca la SUV-ul francez Renault Koleos.

Dacia SUV - primele poze spion?Bazându-ne pe aceste fotografii spion, este foarte probabil ca ipoteza promotor.ro, ca noul SUV Dacia să fie bazat pe Renault Koleos, să fie reală, chiar dacă, oficial, nu există nici o informaţie în acest sens.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.