Dacia SUV - propuneri useri pentru Dacia SUV

Pozele spion cu Dacia SUV au făcut vâlvă şi nu puţini au venit cu sugestii de modificare a diferitelor elemente de design ale maşinii. Ai şi tu o propunere pentru cum să arate Dacia SUV?

Dacia SUV - propuneri useri pentru Dacia SUV Dacia SUV - propuneri useri pentru Dacia SUV

Primele imagini reale cu viitorul model Dacia SUV au stârnit destul de multe comentarii critice la adresa aspectului maşinii. Pe de altă parte, mulţi useri au venit şi cu propuneri de modificare a unor detalii.

Dacă ai şi tu idei, pe care le poţi pune în practică modificând pozele spion cu Dacia SUV pe calculator, trimite-ne un mail cu propunerea ta la promotor@mpinteractiv.ro şi noi o să le arătăm celorlalţi ce crezi tu. Poate că şi cei de la Dacia vor ţine cont de părerea ta.

Aşteptăm mailul tău!

 

NU UITA DE CONCURSUL DE DESIGN OPEL ŞI PROMOTOR.RO!

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.