Dacia SUV - schiţe franţuzeşti

Francezii de la revista L'Auto Journal vin şi ei cu o propunere despre cum ar pute arăta viitorul Dacia SUV. Propunere mult diferită faţă de ce v-a prezentat promotor.ro săptămâna trecută.

Dacia SUV - schiţe franţuzeşti Dacia SUV - schiţe franţuzeşti

Spatele e foarte simplistImaginile prezentate de promotor.ro săptămâna trecută ne arătau o maşină Dacia SUV cu linii foarte plăcute - de altfel, am menţionat faptul că designerul Andrei Avarvarii a pornit de la un Nissan Qashqai pentru aceste randări.

Spre deosebire de noi, francezii de la revista L'Auto Journal vin cu o propunere mult mai... basic.

Fata de Dacia SanderoPractic, randările lor pentru Dacia SUV ne arată un fel de Dacia Sandero în stil crossover-break, cu elemente vizuale de Sandero şi un spate foarte pragmatic, în cazul căruia principiile estetice au fost aproape nebăgate în seamă (lucru care se observă şi din comentariile celor de pe forumul reno.ro).

De asemenea, francezii susţin că maşina se va numi Dacia Steppe, iar preţul de bază urmează a fi în jurul a 10.000 euro.

Pe piaţa franceză, jurnaliştii francezi consideră că acest viitor Dacia SUV ar urma să intre în competiţie cu Fiat Panda 4x4, Daihatsu Terios sau Dodge Caliber, iar printre motorizări se va regăsi şi noul 1,5 dCi, de pe conceptul Dacia Duster.

Vezi aici imaginile francezilor

Tu ce părere ai?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.