Dacia tocmai a vândut Loganul cu numărul 1.500.000

Şi printr-o coincidenţă fericită, Loganul cu număr rotund şi-a găsit casă în garajul unui conaţional.

Dacia tocmai a vândut Loganul cu numărul 1.500.000 Dacia tocmai a vândut Loganul cu numărul 1.500.000

Astăzi am făcut o vizită scurtă la showroomul Dacia Meridian Nord, pentru a o cunoaşte pe proprietara Loganului cu numărul 1.500.000 şi pentru a fi martori la procesiunea de dezvelire a unităţii cu număr aniversar.

La ceremonie a participat şi Jan Ptacek, Managerul General al Renault Commercial Roumanie, care a înmânat personal cheile noului proprietar, doamna inginer Diana Ileana Şerban, alături de protocolarul buchet de flori şi de un voucher de 500 de euro, pe care proprietarul îl poate folosi pentru serivicii de service sau pentru accesorizarea ulterioară a maşinii.

Exemplarul cu numărul 1.500.000, configurat de către Diana, este un Laureate echipat cu motorul TCe de 0,9 litri.

Ajuns la a doua generaţie, Logan este cel mai bine vândut model din gama producătorului român şi cel mai bine vândut model pe piaţa locală - circa 50% din achiziţiile totale de Logan au loc în România.

Te-ai fi gândit acum 10 ani că Dacia va ajunge să vândă 1.500.000 de Loganuri şi peste 3.000.000 de maşini, în decursul unui deceniu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.