Dacia va efectua o campanie de recheamări în service a 13.300 de maşini vândute în România

13.300 de maşini Dacia sunt vizate de o campanie de recheamări în service

Dacia va efectua o campanie de recheamări în service a 13.300 de maşini vândute în România Dacia va efectua o campanie de recheamări în service a 13.300 de maşini vândute în România

Dacia a lansat o campanie de rechemări în service pentru 13.000 de maşini vândute în România. Sunt vizate modele Logan, Dokker şi Lodgy. Potrivit unei notificări a producătorului, publicată de ANPC automobilele ar putea avea o defecţiune la airbag-ul din dreptul şoferului.

Acesta ar putea funcţiona necorespunzător în situaţii în care este necesară declanşarea. Înlocuirea airbag-ului va dura aproximativ 50 de minute. 

Producătorul nu a precizat nici motorizarea, nici anii de fabricaţie pentru maşinile rechemate în service. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.