Dacia va livra motoare pentru gama Smart

Parteneriatul Dacia-Renault va produce şi livra motoare către concernul german Daimler, acestea urmând a fi montate pe modele Smart.

Dacia va livra motoare pentru gama Smart Dacia va livra motoare pentru gama Smart

Departamentul Renault Tehnologie Roumanie se va ocupa de modificarea şi livrarea de motoare către concernul german Daimler, astfel că modelul H4 produs la Piteşti va fi folosit pentru echiparea noilor modele Smart.

Este vorba despre propulsorul 0.9 TCe în trei cilindri, de 90 CP, care echipează în prezent modele din gama Dacia: Logan, Sandero, Sandero Stepway precum şi modelul Renault Clio 4.

"Renault Technologie Roumanie are un parteneriat cu Daimler, în baza căruia va exporta motorul H4 care se fabrică la Piteşti la Daimler, pentru modelele de oraş Smart şi pentru Renault Twingo", a declarat Sorin Buşe, directorul general al Renault Technologie Roumanie.

Sursa: www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.