Dacia va produce un model asemănător cu un BMW X4 low-cost

Acesta va fi un Crossover ...

Dacia va produce un model asemănător cu un BMW X4 low-cost Dacia va produce un model asemănător cu un BMW X4 low-cost

Renault va dezvălui, la sfârşitul lunii august, la Salonul Auto de la Moscova, un super SUV - Coupé bazat pe Dacia Duster. Acesta va fi puţin mai scump decât un Duster normal, dar va avea aceeaşi mărime. Francezii de la challenges.fr spun că va fi un fel de BMX X4  low-cost. Maşina va fi lansată mai întâi pentru piaţa din Rusia, în 2019, şi apoi în China unde va avea şi o altă platformă.

"Acesta va fi un Crossover (SUV) foarte asemănător cu BMW X4", promite cu mândrie Sylvain Coursimault, directorul comercial al companiei Renault, la o vizită la fabrica Dacia Piteşti.

Noul SUV compact sport va avea aceleaşi dimensiuni ca celebrul Duster (în jur de 4,30 metri lungime), dar va fi mai jos şi mai elegant. "Acesta va fi produs de Renault la Moscova pentru piaţa din Rusia şi va fi lansat în 2019". Noul Duster trebui să coste ceva mai scump decât versiunea franco-română 4x4. Vorbim de un preţ între 20 şi 22 de mii de euro.

"Va fi poziţionat diferit de actualul model", a explicat Bruno Ancelin, un oficial Renault, la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, când au apărut primele zvonuri. Vehiculul va fi prezentat la următorul Salon Auto din Moscova, la sfârşitul lunii august. Noul Duster va fi lansat şi în China şi Coreea la sfârşitul anului 2019 - începutul anului 2020. Dar versiunile asiatice, chiar dacă vor avea exact aceeaşi caroserie, vor fi construite pe o platformă complet diferită.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.