Dacia - vânzări în creştere

Vânzările Dacia au crescut la nivel global în primele nouă luni, deşi pe fondul recesiunii economice, pieţele auto au scăzut în ultima perioadă.

Dacia - vânzări în creştere Dacia - vânzări în creştere

În perioada ianuarie-septembrie, Dacia a vândut 181.081 de automobile, în creştere cu 15,4%, respectiv 8.925 de autovehicule comerciale uşoare (Logan Van, Logan Pick-Up), cu 46,6% peste nivelul din acelaşi interval al anului 2007.

Dacia a vândut în România 69.735 de maşini în primele nouă luni, cu 10,6% sub nivelul de 74.818 unităţi din perioada similară a anului trecut., La 30 septembrie, Dacia avea o cotă de 27,1% pe piaţa românească. România este a şaptea mare piaţă pentru grupul Renault după vânzări, cu 88.321 de automobile comercializate în primele trei trimestre ale acestui an.

Astfel, constructorul român a vândut 20.447 de automobile în septembrie, în creştere cu 55,1%, în timp ce numărul de vehicule comerciale vândute a crescut cu 29,7%, la 1.262 de unităţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.