Dacia vânzări în Spania în ianuarie-iulie

Dacia îşi continuă creşterea şi în Spania în ultimele, majorându-şi cota cu un punct procentual şi crescând de 2,5 ori în primele 7 luni.

Dacia vânzări în Spania în ianuarie-iulie Dacia vânzări în Spania în ianuarie-iulie

În timp ce piaţa spaniolă a scăzut cu o pătrime în luna iulie, înmatriculările Dacia în Spania au crescut cu 23,3% la 1.016 unităţi, comparativ cu intervalul similar din 2009 în care au fost înmatriculate 824 automobile Dacia. Luna Iulie este prin definiţiei una slabă pentru industria auto spaniolă, dar cu toate acestea piaţa a crescut în primele 7 luni cu 25,2% până la 622.411, dintre care Dacia a contribuit cu 11.380 unităţi. Deşi am tras linie doar după 7 luni, Dacia a reuşit să vândă cu 30% mai multe maşini decât tot anul 2009, care la rândul său a fost cu 25% mai prolific decât 2008, prefigurându-se o tendinţă de creştere foarte consistentă în Spania.

Dacia se plasează astfel pe locul 17 în clasamentul pe mărci în Spania, cu o creştere a cotei mai mult decât dublă, de la 0,86% până la 1,83%. În schimb, Duster se poate lăuda cu faptul că deşi nu a intrat de mult timp pe piaţă se regăseşte în Top 10 ianuarie-iulie modele de teren, cu 1.866 vehicule înmatriculate în intervalul mai-iulie. Spaniolii sunt foarte naţionaliştii şi marca cea mai vândută în această ţară rămâne Seat cu 8.816 automobile înmatriculate în Iulie şi 64.252 unităţi în toate cele 7 luni. Liderul urmează tendinţele pieţei crescând în acest an cu 27%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.