Dacia vine cu surprize în Marea Britanie - GALERIE FOTO

Ambiance Prime Edition este surpriza pe care cei de la Dacia au pregătit-o ...

Dacia vine cu surprize în Marea Britanie - GALERIE FOTO Dacia vine cu surprize în Marea Britanie - GALERIE FOTO

 


Ambiance Prime Edition este surpriza pe care cei de la Dacia au pregătit-o clienţilor săi din Marea Britanie. În cadrul acestei game vor fi disponibile toate modelele Dacia, acestea oferind mai multe echipamente la un preţ redus, conform Carcoops.com.

Dacia îşi păstreză tradiţia de a oferi maşini fiabile la preţuri accesibile prin lansarea unui nou nivel special de echipare adăugând un kit suplimentar în valoare 1.190 de lire (aproximativ 1.500 de euro) pentru care britanicii vor plăti doar 500 de lire (aproximativ 600 de euro).

Noul nivel de echipare este disponibil pentru modelele Sandero, Duster şi Logan MCV şi adaugă noi caracteristici cum ar fi jante din aliaj, faruri de ceaţă şi o culoare exclusivă. Dotările mai includ conexiune Bluetooth, geamuri electrice faţă, bare de protectie în culoarea caroseriei, radio / CD player cu conexiune USB şi AUX, plus sisteme precum Emergency Brake Assist, ESC şi ASR.

Sandero şi Logan MCV din cadrul acestei game sunt disponibile cu motoare de 1,2 litri (75 de CP), 0,9 litri (90 de CP) şi motorul diesel de 1.5 litri (90 de CP).

Modelul Duster este disponibil fie cu motor pe benzină de 1.6 litri (115 de CP) sau cu motor diesel de 1.5 litri (110 de CP), atât în configuraţii cu tracţiune pe faţă, cât şi 4x4. 

GALERIE FOTO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.