Daewoo afectată de criză

Daewoo, companie coreeană parte a G.M. simte răsuflarea rece a crizei economice în ceafă şi va întrerupe producţia pentru 45 de zile şi va amâna lansarea a două noi modele pentru 2010.

Daewoo afectată de criză Daewoo afectată de criză

Vicepreşedintele GM Daewoo, Josef Edlinger, a declarat că cele trei fabrici de automobile deţinute de companie vor suspenda intermitent activitatea până în martie, în funcţie de evoluţia cererii pe plan extern.Totodată, potrivit presei sud-coreene, citate de MEDIAFAX, constructorul auto va amâna lansarea a două noi modele de maşini până în 2010.

General Motors este una dintre corporaţiile auto afectate de criză şi face eforturi pentru a obţine finanţare de 25 miliarde de dolari din partea guvernului Statelor Unite, pentru a-şi asigura lichidatea necesară evitării insolvenţei

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.