Daewoo Lanos original

Şi mie imi place penenele. Chiar mult. Dar parcă nu atât de mult încât să-mi vopsesc maşina asemenea lui, precum a făcut-o acest posesor de Daewoo Lanos.

Daewoo Lanos original Daewoo Lanos original
Daewoo LanosMaşina la prima vedere a ieşit excelent. Dar am avea totuşi câteva sugestii. Ştim că poate bugetul doar o asemenea maşină a suportat, însă pe viitor un monovolum compact s-ar potrivi mai bine formei rotunde a pepenului. De asemenea, exteriorul reuşit se combină perfect cu interiorul roşu, care la rândul lui ar fi arătat foarte bine cu o serie de pete negre pe post de seminţe. Dar asta poate la o versiune ulterioră, eventual bazată pe un cee'd.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.